Je gebruikt Internet Explorer. Deze website ondersteunt alleen moderne browsers. Gebruik alsjeblieft Chrome, Firefox, Safari of Edge.

Joyce Duikers, holistisch lichaamstherapeut

BOuw aan jouw fundament

Holistische werkwijze

Een traject is altijd maatwerk, omdat geen persoon en geen lijf hetzelfde is. Ik geloof daarom ook niet in een one-size fits all of een quik fix. Ik geloof wel in een fundament, een basis van waaruit jij zelf verder kan.

Vanuit dat fundament kan jij zelf kan bepalen hoe hoog je verder wilt bouwen. Waar jij zelf verantwoordelijkheid pakt over jouw leven. En je laat ondersteunen als dat nodig is. 

Een sessie is altijd een combinatie van lichaamsgerichte coaching en lichaamswerk waar ik aanraking combineer met ademwerk. Ik kijk met een totaal blik naar jou. Het geheel, holistisch. Dat houdt in dat ik niet alleen op fysiek niveau werk, maar ook emotioneel, energetisch en mentaal.

Naast jezelf leren reguleren en je lijf ervaren in een sessie leer ik je ook over de werking van je lijf. Met als doel dat jij steeds bewuster wordt wat je lijf nodig heeft. Voelen en ervaren wat voedend voor jou is.

In de sessie zelf werk ik altijd in het nu. Wat zich daar aandient daar werk ik mee en daar pas ik de sessie op aan.

Voor wie?

Ik ben er voor jou al je jezelf de ruimte gunt om te mogen ontspannen in jezelf en het leven. Dat je, je mag laten raken door het leven en de opgebouwde muren langzaam mogen zakken.

Ik ben er voor jou, als jij er klaar voor bent om jezelf te openen en voor de volle 100% voor een duurzaam fundament wil gaan. Als je achter je masker vandaan durft te komen en je in al je kwetsbaarheid durft te laten zien. Als je jezelf durft te ontvangen in jouw lijf. Alles vanuit veiligheid en op jouw tempo.

Een fundament voor de rest van je leven

Traject

Dit is wat je allemaal krijgt:

  • 1 x een kick-off sessie van 2 uur waarin we een duidelijke intentie zetten voor het traject, klachten en leefstijl in kaart brengen en direct de diepte in duiken;
  • 3x een fysieke sessie van 2 uur waar we werken op emotioneel, energetisch, mentaal en fysiek niveau. De sessie is altijd maatwerk en wordt volledig op jou afgestemd.
    Tools die ik o.a. inzet: Reiki, Acupressuur, adem, innerlijk kind werk, oefeningen gericht op het zenuwstelsel en Holistisch voedingsadvies.
  • Afsluitende call van 30 minuten;
  • Tussen de sessies door ontvang je praktische opdrachten en tips die bijdrage aan jouw ontwikkeling;
  • Tussentijdse mail & WhatsApp support.

Investering: 648,-

De stok achter de deur

Support

Na het 3 maanden traject heb je een stevig fundament, maar niets is meer mens eigen om weer terug te vallen in oude patronen. Daarnaast ben je als je dit pad bewandeld continue in ontwikkeling. Zie het als een stok achter de deur die zorgt dat je jezelf op één blijft zetten.

Dit is wat je allemaal krijgt:

  • 4x 60 minuten online coachgesprek met aansluitend een Reiki afstand healing.
  • 4x een What’s app check-in. Op de punten waar je op dat moment hulp bij kan gebruiken ontvang je van mij via een voice bericht praktische tips en adviezen waar je direct zelf weer mee aan de slag kan.

De sessies en de Whats App check-in momenten vinden plaats over een periode van 12 maanden na afronding van het traject.

Investering: 298,-*

* Dit traject kan alleen geboekt worden als je een traject hebt doorlopen.

Wat cliënten zeggen over het traject

“Tijdens de sessies merk je dat Joyce actief is geweest in het bedrijfsleven. Geen zweverige praatjes, maar juist pragmatisch en stapsgewijs de disbalans in kaart brengen en samen werken naar een oplossing of bewustwording. Zeer professionele aanpak in een ontspannen setting waarbij zij niet schroomt om streng (maar rechtvaardig) te zijn wanneer nodig en mij regelmatig een spiegel voor heeft gehouden waardoor ik enorme stappen heb gemaakt in zelfbewustzijn, acceptatie als ook in mindset.”

Fred

“Niet eerder heb ik zo dichtbij mijn gevoel kunnen komen als tijdens de sessies van het traject. Ik zat zo vast in mijn lichaam, of eigenlijk in mijn hoofd, maar na de reiki sessies en ademhalingsoefeningen voelde ik letterlijk de energie weer stromen. Joyce heeft mij veel geleerd maar vooral veel laten voelen. De sessie waarin je terug gaat naar je innerlijk kind heeft mij veel inzichten gegeven. Joyce heeft mij echt geholpen een shift te maken.”

Esther

“De sessies bij Joyce zijn voor mij heel behulpzaam geweest om alles wat zich op mentaal en emotioneel vlak afspeelde ook lichamelijk en daarmee energetisch te kunnen integreren. Ze zorgt voor een veilige sfeer en haar stijl is laagdrempelig en heel eigen. De manier waarop ze om is gegaan met mij en de sessies gaf mij een gevoel van oprechte aandacht en toewijding.”

Neel

“Ik heb meerdere sessies van Joyce gehad en iedere keer opnieuw was ik aangenaam verrast. Ik voelde zoveel gebeuren, dat ik het bijna niet kon geloven. Het leek alsof er steeds een puzzelstukje viel na iedere sessie. Ook door de fijne voor- en nazorg heeft het me veel gebracht. Diepe ontspanning, prettige ontlading en heldere inzichten. Ik kan de sessies bij Joyce van harte aanbevelen!”

Marieke
Joyce Duikers, holistisch therapeut

Mijn reis naar bewustzijn

Zelf was ik lange tijd ook niet in verbinding met mijn lijf. Ik leefde op routines en gewoontes, luisterde niet naar mijn lichaam. Ik ging door, terwijl ik me van binnen steeds leger voelde.

Ik leefde vanuit mijn hoofd en kon niet goed in het moment zijn. Altijd was ik bezig met controle en prestatie. 

Pas toen ik lichaams- en ademwerk ging doen lukte het mij om een verbinding te maken. De verbinding tussen hoofd en lijf. De muren kon ik stapje voor stapje verzachten. Ik ging weer meer leven.

Veelgestelde vragen

Kan ik het traject ook in termijnen betalen?

Het is mogelijk om het Energy Shift Traject in twee termijnen te betalen.

Ik twijfel nog. Kan ik meer informatie krijgen?

Ik adviseer je om een vrijblijvend gesprek van dertig minuten in te plannen. Daarin beantwoord ik met liefde al je vragen. Het is uiteindelijk aan jou of je de volledige ‘JA’ voelt en er klaar voor bent.

Wordt het traject door de zorgverzekeraar vergoed?

Mijn sessies worden op dit moment nog niet vergoed door zorgverzekeraars.

Kan ik dit traject via mijn werkgever vergoed krijgen?

Veel werkgevers staan ervoor open om een opleidingsbudget beschikbaar te stellen voor persoonlijke ontwikkeling. Voor werkgevers is het belangrijk dat medewerkers in balans zijn. Ik adviseer daarom altijd om het gesprek hierover met je werkgever aan te gaan. Ik geef je graag tips en adviezen, mocht je daar behoefte aan hebben.

Welke klachten behandel je?

Ik behandel niet direct een klacht en kan je ook geen garantie geven dat je van je klachten afkomt. Een klacht kan wel een ingang zijn om naar de onderliggende oorzaak te gaan. Bij langdurige klachten is deze oorzaak vaak emotioneel. En vanuit dat oogpunt kun je met legio klachten bij mij terecht. Denk aan slaapproblemen, vermoeidheid, rug, nek en schouderklachten.

In de sessies gaat het al heel snel niet meer over de klacht en komen we op diepere stukken. En als die de ruimte krijgen dan zie je vaak dat langdurige klachten ook verminderen, verdwijnen of dat je ze beter leert dragen. Maar nogmaals, dat is geen garantie.

Moet ik een klacht hebben om bij jou een sessie te boeken?

Nee, dat hoeft zeker niet. Vaak is er ook een verlangen of een wens. Bijvoorbeeld een verlangen om meer in je lijf te komen en bewuster van je jezelf te worden. Te weten waar je hart sneller van gaat kloppen, waar je echt energie van krijgt. Vaak is er ook een verlangen om je zachte (vrouwelijke) kant meer de ruimte te geven. En als je deze verlangens de ruimte geeft zal je zien dat je ook minder vaak klachten hebt, omdat het leven weer mag stromen.

Wat bedoel je met holistisch?

Alles is met elkaar verbonden. Een klacht is nooit losstaand en daarom kijk ik naar het geheel (Holistisch). Ik werk daarom op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Wat houdt een holistisch voedingsadvies in?

Ook hierin kijk ik naar het geheel. Dus niet alleen wat je eet, maar ook wat je tot je neemt qua informatie. Alles wat je tot je neemt is voeding voor je lijf. Energetische voeding, fysieke voeding, emotionele voeding en mentale voeding. Het is niet zozeer dat ik je ga vertellen wat je wel en niet tot je moet nemen. Ik maak je er bewust van. En hoe bewuster jij van je lijf wordt hoe beter jij weet wat je lijf nodig heeft en wat goed voor jou is.

Wat is ademwerk?

De adem is een prachtige tool om meer in jouw lijf en daardoor dichterbij jezelf te komen. Hoe we ademen is hoe we leven. Het zegt dus veel over je huidige staat.

Het voordeel van ons ademproces is dat het zowel onbewust als bewust is. Zodra je bewust wordt van je adem kan je deze gericht inzetten om meer in jouw lijf te komen.

Door in de sessie de verbonden adem in te zetten (ademen zonder tussen poses) kunnen oude pijnstukken die in het lijf zijn opgeslagen naar de oppervlakte komen. Door in het moment aanwezig te blijven kan je vanuit veiligheid de emotie reguleren. De oude vastgezette emotie kan weer vrij stromen, waardoor er steeds meer ruimte ontstaat om je pure zelf te ervaren en door je heen te laten stromen.

Wat is Reiki (energiewerk)?

Reiki is een Japanse geneeskunst. Door Reiki (handoplegging) stimuleer je het zelf helend vermogen van het lichaam. Via verschillende handposities en een gerichte intentie doet de universele levensenergie het ‘werk’. Ik ben als het ware een ‘doorgeefluik’ voor deze energie.

Dat klinkt wellicht vaag en zweverig, maar vergelijk het met wat je doet als je zelf ergens pijn hebt. Je legt je hand op de zere plek. Of als je heel erg schrikt leg je vaak je hand op je hart. Het is iets instinctiefs. Het kalmeert je systeem en zorgt voor regulatie.

Door de rustige en zachte aanraking kan het lijf steeds meer ontspannen en helpt het om je op emotioneel, energetisch, mentaal en fysiek niveau meer in balans te brengen.

Staat jouw vraag hier niet bij? Stuur me gerust een berichtje!